Breakfast met Morgane van Humbly Cooking

La Favo x Humbly by Morgane


Morgane is leading lady achter het plantbased food platform Humbly by Morgane. Dat ze houdt van een gezonde én lekkere levensstijl hoeft dus niet te verbazen. Wij gingen langs bij de immer stijlvolle Morgane en proefden 2 heerlijke chocolade gerechtjes, met La Favo of course!

La Favo x Humbly by Morgane
La Favo x Humbly by Morgane

 

Hi Morgane! Bedankt om ons te ontvangen vandaag. Voor mensen die je niet kennen; wie ben je en wat doe je?

"Hi Bie! Ik ben Morgane, 25 jaar oud uit Antwerpen. Ik ben de founder van het plantbased food en lifestyle platform “Humbly By Morgane”. Ik heb mijn grote passie voor gezondheid en koken vertaald in een website die je kan inspireren op verschillende vlakken. Ik deel voornamelijk recepten maar ook lifestyle artikels zoals tips voor het dekken van een mooie tafel of een inleiding tot intuïtief eten. Ik bracht ook een kookboek uit The Radiant Table dat deze week in hardcover versie op mijn website verscheen. Naast content delen op mijn website en Instagram pagina organiseer ik caterings en kookworkshops met plantbased food (uiteraard) 😊."

Je bent nu een 6-tal maanden bezig met Humbly by Morgane. Hoe verloopt de opstart van een eigen merk en hoe zou je het graag zien evolueren?

"Ik ben erg tevreden met de goede start van Humbly! Ik voelde meteen een draagvlak voor de plantbased recepten en de lifestyle content die ik deel, wat echt het allerfijnste gevoel is. Ik zou graag mijn focus erg op het digitale leggen om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Wat ik vandaag doe zou ik graag uitbreiden, met veel meer content, meer Humbly products en een tweede kookboek. Can't wait!"

La Favo x Humbly by Morgane
La Favo x Humbly by Morgane


La Favo x Humbly by Morgane

 

Je wijst op het belang van plantaardige voeding. Hoe is die liefde voor een gebalanceerd en plantaardig eetpatroon/levensstijl ontstaan?

"Nadat ik jaren sukkelde met chronische gezondheidsproblemen besloot ik eens iets anders te proberen dan medicatie. Mijn mama deed hetzelfde en we zagen beiden geweldige resultaten! Het begon bij mij eerder als een experiment maar ik merkte al snel dat ik veel meer energie kreeg. Ik besloot het verder te zetten en tot op vandaag voel ik me erg gezond. Ik at nooit graag vlees dus de stap zetten was voor mij niet ongelofelijk moeilijk."

Wat is jouw favoriete powerontbijtje tijdens hectische periodes?

"Mijn favoriete ontbijtje is een acaï bowl met een lekkere crunchy (La Favo 😉) granola. Het is zoals een ijsje eten maar dan gezond en het geeft je zoveel energie!"

In niet corona tijden, reis je vaak. Heb je in een bepaald land jouw hart verloren?

"Iedereen die me kent weet dat ik mijn hart verloor in Brazilië. De cultuur, de mensen, het eten, de zon, de natuur… alles heeft me daar omvergeblazen. Ik zou elke vrije dag daar willen doorbrengen. Wij trekken als familie vaak naar de kuststreek Bahia, waar we ons zo thuis voelen. De mensen zijn er relax en vriendelijk, heerlijk! De aapjes die rond je hoofd slingeren en de combinatie van jungle en strand is ook echt waanzinnig."

La Favo x Humbly by Morgane


La Favo x Humbly by Morgane

 

Hoe ken je La Favo? Wat spreekt je zo aan aan het merk?

"Ik ken jullie al heel lang! Ik leerde het kennen op Instagram via onze gemeenschappelijke vriendin (Babs van Les Petites Pestes 😉). Het merk staat voor kwaliteit, natuurlijke producten en geweldige smaak, wat voor mij altijd het belangrijkste zijn bij producten. Bovendien is de verpakking ook zo mooi en dat is ook belangrijk; het oog wil ook wat 😊."

Wat zijn jouw favoriete eet- en drink adresjes in en rond Antwerpen?

"My favo's: Camino voor Aziatisch (de vegan rice bowl is to-die-for), Takumi voor ramen noodle soup, Middle Eats voor de beste middle eastern sharing food, Camion (heerlijke wekelijkse sharing menu), Dal Dottore voor de beste pasta's en Basiel food voor een heerlijk vers slaatje en de beste turmeric latté."

La Favo x Humbly by Morgane
La Favo x Humbly by Morgane


La Favo x Humbly by Morgane
La Favo x Humbly by Morgane

 

Grootste droom?

"Mijn grootste droom zijn het uitbrengen van een eigen lijn met gezonde plantbased snacks."

Favoriete La Favo smaak?

"De Berry Good granola! Hij heeft een geweldige textuur."

Wie is je rolmodel?

"Mijn mama!"

Heb je een levensfilosofie?

"Know your worth and invest in yourself."

Favoriete guilty pleasure?

"Pizza!"

La Favo x Humbly by Morgane
La Favo x Humbly by Morgane

 

Thanks Morgane dat we mochten langskomen en proeven van de lekkere gerechtjes! Receptjes voor de chocolade mousse en rocky granola road kan je hier vinden.
www.humblybymorgane.com en/of volg Morgane op Instagram!


Ouder bericht Nieuwer bericht