by bie verheye

Food met een verhaal.

 

La Favo is ontstaan uit mijn passie voor lekker en voedzaam eten. Elke dag geniet ik van producten die mij de energie geven om de dingen te doen die ik graag doe. Het viel me op dat er geen spannende en écht goede ontbijtproducten in het schap te vinden waren. Ik besloot om zelf aan de slag te gaan in mijn eigen keuken, met superfood quinoa als basisingrediënt. Mijn zoektocht begon met smaak en de inspiratie die ik opdoe tijdens het reizen. Intussen hebben we onze Original lijn gelanceerd en een lijn met sterrenchef en ondernemer Sergio Herman. Fantastisch om te zien dat onze droom werkelijkheid wordt.

Bij La Favo geloven we in de kracht van eenvoud en daarom voegen we geen onnatuurlijke producten toe aan onze ontbijtgranen. Life’s too short for that.

Onze quinoa granolas worden steevast ambachtelijk gebakken in België en bevatten een overvloed aan originele smaken. Wij werken zoveel mogelijk met ingrediënten van hier. Zo gebruiken wij steeds Belgische quinoa. Niet alleen lekker, ook duurzaam. 

Laat je verrassen door ons gamma good-for-you food.

Love,
Bie

Screen Shot 2019-01-30 at 21.21.41.png
 

No fuss, just good things.

 

Hand baked in België.

Pure ingrediënten.

The proof is in its taste.